söndag 5 januari 2014

Hobbyworlds januaritävling!

Hej igen!

Här kommer ännu ett inlägg för en tävling ;) Denna gången hoppade jag på en tävling inne hos Hobbyworld (http://hobbyworld-se.blogspot.se/2014/01/januaris-tavling-challenge-for-january.html)

Detta skulle finnas med på alstret:
1 ord i titeln
2 foton/motiv
3 tags
4 olika mönstrade papper

Så här blev min layout:

Det är 2 foton från julafton när vi hade släkten här och alla barn (plus några vuxna ;)) flockades framför altandörren när tomten kom och lämnade paket. Så himla mysigt! <3
2 tags hänger i ett snöre tillsammans med en julkula och ett paket som egentligen kommer från ett halsband som har gått sönder. 1 tag sitter där nere bakom två pappersremsor. Tagsen i craftfärgat cs är utstansade med en die från Magnolia och så har jag kletat lite vit gesso runt om. Den tag som är lite mindre och med en tomte på är från ett mönsterpapper från Maja Designs kollektion "Vintage Frost Basics" (samma papper som frimärken, postcard m.m. kommer från).
Det är 4 olika mönsterpapper som har använts: bakgrundspappret och det röd/vit-rutiga pappret är från två olika papper från Maja Designs kollektion "Gammaldags Jul", pappret med paket kommer från Maja Designs kollektion "Fröjdefull jul" och det som ser ut som små frimärken, postcard m.m. är utklippt från ett papper från Maja Designs kollektion "Vintage Frost Basics".

Här är en närbild på en del av rubriken "jultomten". Det var gamla rosa chipboardsbokstäver som jag färgade om med vit gesso och röd DistressInk. Sedan tog jag lite "Ranger Crackle Accents" på bokstäverna.

Lite snöre, spets och små vita klädnypor...

Ett hjärta som jag tror att jag har köpt på Panduro för längesedan.Snöflingor av trä och små halvpärlor i typ "cream" färg eller något liknande.

Jätterolig tävling! Haka på! :)

12 kommentarer:

 1. Layouten är supersnygg! Tack för att du är med och deltar hos oss på Hobbyworld! :)

  SvaraRadera
 2. Superläcker LO - jag gillar verkligen alla små detaljer; som t.ex. julkulan och paketet!!

  Tack för att du är med och tävlar hos oss på Hobbyworld! :)

  SvaraRadera
 3. En härlig och finstämd layout!
  Kul att du är med i Hobbyworlds utmaning!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att få se den på nära håll! Jättefint alster!

  Roligt att du är med och tar chansen att vinna hos Hobbyworld!

  SvaraRadera
 5. Tack för att du är med och tävlar hos oss! Verkligen jättefin LO :)

  Kram Therese/Tesa

  SvaraRadera