söndag 5 januari 2014

Creativicas januaritävling!

Creativica har en jätterolig januaritävling där man ska välja en av dessa finfina skisser och göra ett bidrag i vitt och färgstarkt.


Jag hakade självklart på då jag äntligen hade lite tid framför pysselbordet och valde att använda skissen med hjärtat uppe till höger :)

Så här blev layouten:


Jag hade en så söt bild på min yngsta dotter som äääälskar väskor och det såg nästan ut som att hon var på väg någon annan stans den dagen ;)
Det blev ett vitt cs som bakgrund och jag valde att rama in det hela genom att dra lite streck runt om med min Promarker, färgen Cerise. Det rosa/vita papperet är spillbitar från ett gammalt papper från Echo park "Love song".
"Familjejournal"-papperet kommer från Maja Design "Vintage Summer Basics". 
Jag valde även att färga in ett doilyhjärta med Distressink "Picked raspberry" för att köra lite mer på det färgstarka rosa.
Kameran och filmremsan är från två olika papper från snygga BoBunny "Mama-Razzi". 


Det tredje papperet bakom fotot är från KaiserCraft "Base Coat Collection" och dem rosa bokstäverna kommer från Basic Grey "kissing booth". 
"Cute as a cupcake" kommer från Echo Park "hello SUMMER". 


6 kommentarer:

 1. Så otroligt fint du gjorde av min skiss! Vilken härlig effekt det blev när du färgade in hjärtat. Tack för ditt bidrag till tävlingen!!

  SvaraRadera
 2. Tack Anki! :)
  Och tack för dina fina skisser!

  SvaraRadera
 3. Superhärlig sida, Meléne, kul att du vill vara med och tävla med oss! Kramiz Kada

  SvaraRadera